De chefkok

De drijvende kracht achter Food Sensation is Jessica den Hartog. In het dagelijks leven is zij consultant, coach, trainer, vriendin en moeder van twee kinderen. Haar passie: koken, wijnen en culinaire activiteiten. Naast het werken “met haar hoofd” kan ze zich privé met beste “ontspannen” in de keuken, aan de eettafel, op de markt of in de wijnkelder. Na een opleiding voor professionele kok van 2 jaar bij “De Librije” in Zwolle, andere kooklessen en kookwedstrijden, ben ik begonnen met een culinaire bedrijf om mijn kennis en smaken over te dragen aan anderen .

Voordat ze moeder werd, heeft ze samen met haar vriend tijdens haar reizen veel culinaire en authentieke avonturen beleefd in het proeven van, experimenteren met en koken volgens locale keukens, gerechten en producten. Zo heeft ze masterclasses gehad van Surinaamse koks in Paramaribo, Thais gekookt voor Thai zelf en haar tajines en b’stillas door Marokkanen laten keuren.

Inmiddels is zij helemaal verslingerd geraakt aan gezond en suikervrij koken voor haar gezin. Zij heeft andere ouders van kleine kinderen dikwijls gecoacht in lekkere, gezonde en suikervrije voeding zodat kinderen makkelijke eters worden en zo snel mogelijk mee-eten “met de pot”.