Concepten

PROEVERIJEN 
Bubbels around the world, grand cru champagnes en bites

Leren proeven waarom bepaalde wijn-spijs combinaties zo succesvol zijn en anderen juist niet. Ga nu zelf met Food Sensation het sensationele avontuur aan. Leer hoe echt lekker champagnes en franciacortas smaken en hoe je ze moet combineren met de juiste gerechten op het juiste moment. Maar ook geselecteerde glazen wijn uit een bepaald land in samenspel met een proeverij van smaaksensaties.

MASTERCLASS
Bewuster Proeven, Italiaanse basics, Marokkaans, taste the Summer, vergeten groente, Food of the Street 
Proeven, ontdekken en genieten van bijzondere smaken, de verschillen ontdekken tussen dezelfde producten. Ingrediënten leren herkennen en verschillen ervaren in kwaliteit. Jezelf beter leren kennen als foodie.

HOME COOKING
Thuis uit eten met je eigen chefkok
In je eigen huis sensationeel genieten van een exclusief sterrendiner, een proeverij van smaaksensaties of een walking dinner voor je feestje. Laat je verrassen, begeef je onder je gasten en geniet samen van culinaire hoogstandjes die volledig afgestemd zijn op jouw wensen, prijzen en smaken in je eigen omgeving!
Bijvoorbeeld in een bepaald thema zoals:

  • Een Marokkaans 1001 nacht diner compleet met locale rituelen
  • Een ter plekke bereid en geserveerd Italiaans walking dinner van 5 voorgerechtjes en een klein buffetje
  • Een gastronomisch Librije georiënteerd 4 gangen diner met mooi
  • Opgemaakte borden en bijpassende wijnen om met je familie of vrienden een bijzondere gelegenheid te vieren in je eigen huiskamer
  • Een verrassend authentiek Thais menu met pure gerechten die je bij Thaise restaurants in Nederland niet tegenkomt op de kaart

FOOD COACHING
Gezond en lekker leren eten
Wat is nu eigenlijk goed voor je? Met aandacht leren eten maar ook op een pure manier leren genieten. Bewust worden van je eigen eetgedrag en daar ook verandering in weten aan te brengen. Zowel voor volwassenen als kinderen, in workshop vorm of individueel.

Neem contact op voor een uniek op maat gemaakt concept volledig naar je eigen wensen, smaak en budget.

Ga nu zelf met Food Sensation het culinaire avontuur aan.