Wij zijn Marco en Jessica en we hebben beide een onvervalste passie voor koken, culinaire activiteiten en het proeven en creŽren van nieuwe gerechten en producten.

 

Wij hebben samen ervaring opgedaan bij diverse toprestaurants zoals de Librije in Zwolle en The White Elephant in Amsterdam! Daarnaast gaan we dikwijls culinaire en authentieke avonturen aan in binnen en buitenland waarbij we proeven van, experimenteren met en koken volgens locale keukens, gerechten en producten. Zo hebben wij masterclasses gehad van Surinaamse koks in Paramaribo, Thais gekookt voor Thai zelf en onze tajines en b'stillas door Marokkanen laten keuren.

 

Marco heeft zowel communicatiemanagement als een MBA succesvol afgerond. Als consultant en lobbyist heeft hij vervolgens jarenlange ervaring opgedaan bij klanten in zowel binnen- als buitenland. Deze klanten heeft hij o.a. geadviseerd op het gebied van Public Affairs, Public Relations, Change Management, Event Management, maar ook conceptontwikkeling en hoe je producten in de markt kunt zetten. Als (inter)nationaal trainer in de politiek geeft hij politieke partijen in Oost Europese landen dikwijls workshops over succesvol campagne voeren en hoe om te gaan met de media.

 

Jessica heeft zowel psychologie als bedrijfskunde succesvol afgerond. Beide studies combineert zij in haar werk als consultant op het gebied van verandermanagement en Human Resource Management. Daarnaast geeft zij workshops aan groepen en biedt ze coaching op individuele basis om gedragsveranderingen teweeg te brengen.   

 

 

 

 

Food Sensation

wie zijn zij eigenlijk?

 

 

 

 

"Ontdek samen

 met ons de sensatie van authentiek

 en gezond eten"

 

 

 

 

 

 

 "De mooiste
momenten gaan
samen
met het

lekkerste eten"

 

 

 

 

 

Kookwedstrijd
Marco & Jessica zijn tweede en derde geworden in de finale van de kookwedstrijd van Alliance Gastronomique. Marco is daarin uitgekomen voor restaurant La Rive uit Amsterdam en Jessica voor Lai Sin uit Driebergen.

 

 

 

 

 

Home   wie zijn wij   keukens   bij FS thuis   FS op lokatie   gallerij   agenda   contact