HOME COOKING: THUIS UIT ETEN MET UW EIGEN KOK

In je eigen huis sensationeel genieten van een exclusief sterrendiner, een proeverij van smaaksensaties of een walking dinner voor je feestje. Laat je verrassen, begeef je onder je gasten en geniet samen van onze culinaire hoogstandjes die volledig afgestemd zijn op jouw wensen, prijzen en smaken in je eigen omgeving!

 

We kunnen je meenemen in een bepaald thema zoals:

  • Een Marokkaans 1001 nacht diner compleet met locale rituelen
  • Een ter plekke bereid en geserveerd Italiaans walking dinner van 5 voorgerechtjes en een klein buffetje
  • Een gastronomisch Librije georiŽnteerd 4 gangen diner met mooi opgemaakte borden en bijpassende wijnen om met je familie of vrienden een bijzondere gelegenheid te vieren in je eigen huiskamer
  • Een verrassend authentiek Thais menu met pure gerechten die je bij Thaise restaurants in Nederland niet tegenkomt op de kaart

 Klik hier voor enkele voorbeeld menu's en de bijbehorende prijzen.

 

RENT A CHEF: HUUR JE EIGEN KOK / SMAAKPERFORMER

Dat is maximaal genieten: je regelt zelf een bijzondere locatie en je neemt ons mee als chef. Als je met je eigen groep, afdeling of familie gaat zeilen op een boot, een vakantiehuisje of appartement afhuurt en je zoekt een bijzonder evenement dan is er met Food Sensation van alles mogelijk om een leuk evenement in elkaar te draaien:

 

We kunnen voor jullie in de weekenden 

.....een diner of lunch komen bereiden

.....een op maat gemaakte kookles geven

.....een gezond ontbijt serveren

.....een unieke wijn-spijs proeverij met onbekende wijnen en producten

.....een champagne, kaviaar en oesterproeverij met

 

We vinden het erg leuk om er vanuit ons vak ook een teambuilding, een educatieve of coachingselement aan toe te voegen zoals:

  • Food Coaching: Gezond en lekker leren eten. Wat is nu eigenlijk goed voor je? Met aandacht leren eten maar ook op een pure manier leren genieten. Bewust worden van je eigen eetgedrag en daar ook verandering in weten aan te brengen.
  • Masterclass Smaak & Bewuster Proeven
  • Borrelhapjes spel: samenwerken en het verminderen van `eilandjesgedrag` door ďgedeconstrueerde borrel hapjesĒ. Ieder teamlid krijgt zijn eigen ingrediŽnt en door elkaars krachten te gebruiken kom je samen tot een borrelhapje. 
  • Omgangsvormen workshop: breng  de onderliggende omgangsvormen in kaart. Hoe hoor je bij Julie groep/ afdeling met elkaar om te gaan? Welk gedrag is er wel of niet gepast? Hoe kan je elkaar aanspreken?
  • Black Box koken: je gaat gerechten koken zonder gebruik te maken van recepten met verrassende en nieuwe ingrediŽnten, tijdens deze ontdekkingsreis krijg je hulp en ondersteuning om creatief en out of the box te leren koken

 

Neem contact met ons op voor een uniek op maat gemaakt concept volledig naar je eigen wensen, smaak en budget.

 

Ga nu zelf met Food Sensation het zakelijke & sensationele avontuur aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home   wie zijn wij   keukens   bij FS thuis   FS op lokatie   gallerij   agenda   contact